domingo, 31 de mayo de 2009

Turisme i noves tecnologies a la ciutat de mallorca

Hola a tothom,

Avui hem engegat la tercera setmana del curs sobre la nova dimensió de la participació ciutadana i atès que el bloc que heu creat esta connectat amb la nostra ciutat i la seva vida quotidiana, m'agradaria plantejar un parell d'interrogants per animar la creació de continguts dins el si del vostre bloc.

Per exemple, ciutat és una ànima que se mou al seu propi ritme però que també està molt influenciada per l'arribada de turistes gran part de l'any. Pensau que l'ajuntament de Palma ha fet una aposta decidida per la implantació de les noves tecnologies a l'àmbit de l'oci i i el turisme? Com per exemple una agenda d'activitats lúdiques en varis idiomes o al contrari encara se fonamenta la difusió d'activitats d'oci en formats tradicionals com la premsa escrita?

Altre pregunta és quin conjunt d'elements bàsics hauria de tenir una plataforma d'informació i participació en el calendari d'activitats lúdiques i festives fonamentada en les noves tecnologies? i en darrer lloc, quins inconvenients se podrien trobar els tècnics i tècniques que facin aquest pla de participació ciutadana electrònic?

Salutacions i esper les vostres respostes

2 comentarios:

  1. Crec que l'Ajuntament de Palma es troba summergit en un procés de molts de canvis on les TIC seran l'eix fonamental. Trob que encara estan intentat mastegar totes les implicacions que suposa la llei d'accés electrònic i que afecta als ciutadans més directes com per plantejar-se l'introducció de les noves tecnologies dins l'oci i el turisme. Per tant crec que encara es mouen dins l'àmbit tradicional.

    ResponderEliminar
  2. Crec quea l'Ajuntament li manca molt encara per a adaptar-se. Es xerra de modernitat, però a hores d'ara a recaptació encara no es pot pagar amb targeta.

    ResponderEliminar